Покупки, які приносять в дім біду і злидні

Енергетику дому слід ретельно оберігати, адже тут ми проводимо дуже багато часу, намагаючись облаштувати все для себе і близьких людей. Тому важливо стежити за тим, що приноситься в наше помешкання – як за думками, так і за речами. Які покупки можуть принести в дім біди і злидні – читайте далі у матеріалі.

Спонтанні і необдумані покупки

Зважуйте кожну витрату і придбання. Наповнивши будинок всякими дрібничками, які будуть лежати без діла, ви тільки віджахнете удачу. Необдумані покупки будуть захаращувати ваш будинок, сповільнюючи пересування фінансових, енергетичних потоків. Складайте списки покупок і не витрачайте гроші на те, в чому немає гострої необхідності.

Фігурки птахів

Експерти впевнені, що фігурки-чучела вбитих птахів в домі – до невдач. А от їх живі зображення, в тому числі і стилізовані приносять щастя.

Ношений одяг

Попри пристрасть багатьох людей шопитися в секонд-хендах або брати одяг у друзів і знайомих, фахівці застерігають від такого кроку. Такий одяг може нести негативну енергетику, адже ви не знаєте, ким була людина, що носила її до вас. Купуючи такий одяг, ви накликаєте на себе і на своїх близьких біду.

Антикваріат

Старі речі можуть коштувати цілу купу грошей , але це не означає, що їх потрібно зберігати поряд з вашими повсякденними речами. Відведіть для антикваріату окремі місця, так його енергетика не принесе шкоди ні вам, ні вашим близьким. Краще всього зберігати старі цінності в окремому приміщенні, де ви не живете.

Штучні квіти

Штучні квіти вважаються одним з найбільших джерел фінансових проблем. Експерти рекомендують уникати покупки таких квітів і, тим більше, не допускати їх щоденного споглядання.

Покупки у поганих людей

Якщо неприємна людина щось продає, будь-яка річ буде заряджена її негативом. Це принесе в ваш дім нещастя і біди. Не варто купувати нічого в тих, хто зовсім точно ставиться до вас з негативом.

Джерело: https://www.ridivira.com/uk/

Нас можна читати у Твіттері: https://twitter.com/Nwrq6rwLYVxnfJq

Література, яка може Вас зацікавити:

ЧАРІВНІ ІСТОТИ УКРАЇНСЬКОГО МІФУ. ДУХИ ДОМАШНІ. ДАРА КОРНІЙ

Книжка «Чарівні істоти українського міфу. Домашні духи» поведе вас у дивовижний і самобутній світ українських вірувань. Гортаючи її сторінки, ви дізнаєтесь про поважного домовика, надійного захисника роду, познайомитесь із добрим покутнім, який нашепче вам своє благословення, зазирнете на гостину до справедливого хлівника, який доброму господареві в усьому сприяє, а ледацюг карає. А якщо поталанить, привабите духа щастя з удатною сприйєю, які підуть пліч-о-пліч з вами. Однак стережіться роздоріжжя, бо там духи-перевертні заманюють у потойбіччя стомлених мандрівників. Перед вами постане величний шар культурної спадщини давніх українців, химерний світ чарівних істот праукраїнської міфології, досліджений і опрацьований Дарою Корній.


ЧАРІВНІ ІСТОТИ УКРАЇНСЬКОГО МІФУ. ДУХИ ШКІДНИКИ. ДАРА КОРНІЙ

У правіки сягає корінням віра в те, що і в небі, і не землі порядкують надприродні сили й повно всякого дива. І не завжди та сила добра й прихильна до людей. Дара Корній поведе вас у самобутній і моторошний світ, у якому уява наших пращурів пояснювала всі негаразди й болячки втручанням «нечистої сили». Ви помандруєте українськими теренами й дізнаєтесь, що це нічниці крадуть у дітей сон, злидні та хвацько однооке відбирають у родини достаток, а літавиця й перелесник — душевний спокій; пересвідчитесь, що сестри-лихоманки приносять хвороби й моровиці, насилають голод, а лиха удільниця може наперекір долі позбавити людину життя. Перед вами постане величезний шар культурної спадщини давніх українців, який може видатися надто похмурим. Разом із тим він повчальний, адже покликаний не налякати, а застерегти людину від необдуманих учинків, лихих намірів, підступу та зради. Тож цікавої мандрівки примарним світом праукраїнського міфу

ЧАРІВНІ ІСТОТИ УКРАЇНСЬКОГО МІФУ. ДУХИ ПРИРОДИ. ДАРА КОРНІЙ

Дара Корній – українська сучасна письменниця, журналістка, волонтерка. Пише і для дітей, і для дорослих, гармонійно вплітаючи в сучасний світ елементи слов’янської дохристиянської міфології, майстерно використовуючи для цього народні казки, легенди, обряди й замовляння. Ця книжка – чарівна. Ви не просто погортаєте її сторінки – ви поблукаєте стежками правічного лісу, почуєте його дихання, подивитесь в очі старенькому лісовикові, послухаєте чугайстрову сопілку. Може, вам щось прошепоче мавка або побалакає з вами поважний цар Ох… Ви постоїте біля річки – заскочите русалок за їхніми пустощами, а звідти недалеко й на гостину до суворих болотяника й болотяниці. А далі – прогулянка полем і луками, де вас зустрінуть і польовик, і спориш, і луговик… Та й вітри з повітрулями супроводжуватимуть вас під час мандрівки. І насамкінець свої таємниці відкриють духи пір року. Перед вами постане величезний і дуже цікавий шар культурної спадщини давніх українців, химерний світ чарівних істот праукраїнської міфології, досліджений і опрацьований Дарою Корній

ГОНИХМАРНИК. ДАРА КОРНІЙ

Гонихмарник – це людина, яка має дві душі, дворушник, одна душа людська, інша – управляє стихіями погоди. Чоловік, в якого вселяється Гонихмарник, завжди отримує в житті все, що забажає, у нього немає проблем з жінками, яку він захоче, та і буде його. Але коли Сашко-Гонихмарник закохується в дівчину Аліну, незвичну дівчину, гонорову панянку, яка абсолютно не схожа на інших дівчат, він отримує грубого відкоша. Хлопець приголомшений таким поводженням з собою, ще більше прагне отримати прихильність дівчини. Якась незрозуміла сила тягне його до неї. Як виявляється, їх пов’язує давня історія, яка стосується і минулого сім’ї Аліни. Тут присутні дуже теплі описи та дух Львова, мальовничі Карпати. Красиві історії-легенди, які розповідає головна героїня. Історія кохання, яке, здавалася б, не може мати майбутнього. Ніжні та щирі почуття.

Ця історія усім припаде до душі  і нікого не залишить  байдужим.

Більше унікальних книг можна знайти тут: https://www.sribnovit.com/shop/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap