«Бог є добро»

«Бог є добро, Бог є любов» –
Попи нам проповідують завзято.
Чому ж потоками лилась невинна кров
З сокири інквізиторського ката?
Чому ж у полум’ї «святих» вогнів
Горіли кращі наукові праці?
Чому Ісус вщент знищити велів
Величний дух колись могутніх націй?
Чому ж в усіх христосівських «святих»
По лікоть руки у крові народів?
Чому розпуста процвітає й гріх?
Чому нещадно губиться природа?
Чому й понині у «святих» церквах
Благословляються правителі огидні?
Чому весь світ руйнується у прах?
Чому не праведні панують, а негідні?
Не збільшилось любові й доброти
З приходом християнської облуди – Лиш ґой нікчемний у суспільстві ти;
Занепад й деградація повсюди.
Та впевнений: недовго вже чекать –
Замислюватись врешті стануть люди,
Почнуть уперто істину шукать.
Настане мить – й спаде з очей полуда.
Нова людино, Сонце привітай!
Ота брехлива лицемірна віра
Здихає геть. І покладе їй край
Арея меч й Перунова сокира!

Автор: Григорій Новохатько 21.08.2018

Книги,які можна замовити тут:

ШЛЯХ У НЕВИМОВНЕ. АВТОР: ВАСИЛЬ ЧУМАЧЕНКО.

Запорожці… У кого при цьому слові не калатало серце і не здіймалася тепла хвиля у грудях? Воїни, які втілювали у своїй особі все те найкраще, що було притаманне українському народу. Невтомну волю та спрагу до свободи. Непідкупну щирість та спрямованість до правди-істини, за яку гідні були стояти на смерть. Серед загартованих у нескінченних битвах запорожців були і такі, що своїм знанням життя та військової справи виділялися навіть серед них. Це були воїни-кріри або характерники, як звали їх у Запорозькому війську. Про те, що вдалося взнати про їхнє життя, і піде в нас подальша розмова.

КРИК ПУГАЧА

Як і в своїй попередній книзі «Шлях у невимовне», Василь Чумаченко звертається до теми езотеричної культури України, знаходячи в глибинах культурно-історичної спадщини українського етносу першовитоки становлення духовного світу людини. Свої судження автор ґрунтує на розкритті сакрального шляху стародавніх культур, ознаки якого і по сьогодні зберігаються в основних архетипах етнічної культури України.

Українські козацькі характерники пробуджували в собі обдарування бачити невидиме, чути невимовне, читати думки інших, мати здатність поширеного сприйняття світу і осягати поширеною свідомістю таємниці сьогодення, проникати в пройдешнє (минуле) і прийдешнє (майбутнє), набували багато інших найнесподіваніших дивовижних властивостей і здібностей. Відновлене, осучаснене українське козацьке характерництво здатне надати новий поштовх у розвитку науки, культури і мистецтв, стати активною складовою української національної ідеології, усталити провідну роль української громади в українському суспільстві, бути необхідним і важливим чинником переможно-результативної діяльності справді українських національних патріотів, як носіїв культури, що розкриває значення та змістовність того навантаження життя, яке веде до зрілості людської душі і опанування нею знання світу.

ПОЛІТ НІЧНОГО МЕТЕЛИКА

Основним об’єктом досліджень Василя Чумаченка, в авторському доробку якого вже дві видані книги, присвячені пошуку езотеричних витоків етнічної культури українців («Шлях у невимовне».  і  «Крик пугача».  є надбання стародавніх оріїв і їх духовних спадкоємців – характерників Запорозької Січі. Саме з цих джерел черпає автор безцінні свідчення про дивовижне знання сущого, яким володіли наші пращури. Книга «Політ нічного метелика» знайомить читача з мистецтвом ведення земного життя, яке осягалося через розкриття природної здатності людини сприймати тонку цілісну основу світу, що, на думку автора, і є головною сутністю справжньої людини.
Відкриваючи невідомий на сьогодні у широкому загалу обрій пошире­ного сприйняття світу і пов’язаних з ним світоглядних уявлень, автор ставить досить складні для сучасного природознавства питання і пропонує шляхи”‘ їх . вирішення у дуже незвичний для сьогодення спосіб, але саме такий підхід і допомагає включити ту сторону людської сутності, що була до цих пір незнаною для нас. У книзі наводяться також деякі практики, які відкривають шляхи для досягнення сучасною людиною поширених станів свідомості в опануванні нею знання сущого.
Окреслені автором основні засади культурного й духовного виховання справжньої людини, що в сучасних умовах дозволяють здійснити корінний по­ворот у розвитку науки та культури, заслуговують на пильну увагу не лише фахівців з езотерики, а перш за все науковців, освітян, політиків, громадських діячів і широкого кола читачів, яким небайдужа подальша доля українства і всього людства загалом.

Виникли питання з замовленням? Телефонуйте: +38 099 544-77-01

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Share via
Copy link
Powered by Social Snap